vrijdag, april 20, 2007

Moet je eens kijken.....

Afgelopen woensdagochtend....
Jilles en ik gaan aan de slag. Opruimen, er is zoveel nieuw speelgoed bij gekomen, hoog tijd om er eens een doekje door te halen en alles wat kapot is weg te gooien. Een selectie maken van spul dat naar zijn slaapkamer kan en een lekker sopje!


Gelukkig is Jilles gek op poetsen! Maar de echte reden waarom we aan het opruimen zijn weet hij nog niet maar ik wel:-)
Hij is de hele week naar school geweest, best wel even wennen in groep 1 en dan is het wel lekker dat je op vrijdagmiddag vrij bent. Tijd om even bij te komen, lekker een tukkie te doen op de bank en geen last van de zusjes, want die moeten wel naar school.

Maar, deze middag had hij hier helemaal geen tijd voor, want toen hij uit school kwam stond er iets op hem te wachten.... die ochtend net gebracht door de maker. Hier wat detail foto's
Koeien aan het vooerhek, een echt tanklokaal met een melktank

En dat alles onder het dak van deze mega mooie, super coole, vet gave
BOERDERIJ!!!

Deze boerderij is gemaakt door Jan Nauta. Een man van ergens in de 70, die als hobby graag met hout werkt. Hij is een kennis van mijn schoonouders en Lolke had hem gevraagd een stal te maken voor Jilles. Die is uiteindelijk zo groot geworden dat de trekker met laadwagen er door heen kan rijden, er echte koeien aan het voerhek kunnen staan en de indeling hetzelfde is als onze eigen ligboxenstal!
Het is een prachtig exemplaar en helemaal uniek!
Het was wat een verlaat verjaardagscadeau, maar een schot in de roos. Ik heb Jilles de hele middag nog niet gehoord, en dat komt niet doordat hij op de bank ligt te snurken:-)

11 opmerkingen:

Jolanda zei

Zo te zien zeker een schot in de roos. En wat prachtig gemaakt!
Ik hoop dat Jilles er veel plezier mee heeft.

jojoco zei

Wow, wat een mooi en lief cadeau! Erg fijn voor Jilles, zoiets moois. Want het is toch best bijzonder, voor het eerst echt naar school!

Andrea zei

Man wat een mooi ding!!
Als ik dat koppie zo zie gaat ie daar heel veel van genieten!

Gonzo zei

Jee...!

Wat een geweldige foto's! Ook omdat Jilles er helemaal weg van is, maar vooral ook omdat de liefde van de maker er zo enorm van afstraalt!

Dit is geen speelgoed meer... dit is kunst..!

Marjolein zei

Geweldig!!!! Wat een schitterend kado zeg, wat goed dat die man dat zo kan maken, prachtig!! Jilles hoor je voorlopig niet meer:-)

eliane zei

dat si een prachtig kado !!
Wat straalt dat koppie van Jilles.
Geweldig , daar zal Jilles heel vaak mee spelen..:))

Anoniem zei

Wil ik ook!
Wat een geweldige verrassing voor jouw mannetje, top hoor! Echt alles in minitiatuur, dat zie je meest alleen bij poppenhuizen maar in zo'n stoere versie is't uniek!!
Zie die glundering op de onderste plaat...

Je@net zei

Wat een gaaf kado, prachtig! Echt een staaltje van knap vakmanschap hoor!!

Anoniem zei

Wat een SUPERkado!!

Marjo zei

Super zeg! Wat een geweldig kado!

Anoniem zei

Wat een ongelofelijk mooi en gaaf kado. Super zeg!