donderdag, april 26, 2007

Zeehondjes

Gisteren zijn we naar Pieterburen geweest. Was een heel eind rijden, ik was bijna bang dat we van Nederland af zouden vallen, plons, zo in de waddenzee. Maar gelukkig viel het mee!
We gaan op 12 mei met de dames uit het dorp een dagje weg. Ik moet het organiseren, samen met een buurvrouw en gisteren zijn we even op verkenning geweest.
Jilles en Romy zijn meegeweest. Ze vonden het erg leuk! Met name de grote zandbak binnen in het bezoekerscentrum. Daar hebben ze meer tijd doorgebracht dan bij de zeehondjes;-)
We hebben in een heerlijke tuin, op een terras patatjes gegeten. Er stonden wel 4 reuze trampolines, twee luchtkussens en een ballenbak. En de zon scheen en wij zaten goed:-)
Wat wil je nog meer!
De terugreis was alleen een beetje warm. Ik heb geen airco, alleen maar arko (alle ramen kunnen open), maar dat was best wel winderig en helaas is vandaag mijn voorhoofdsholte ontsteking weer terug:-(
Ik zal jullie nog even wat plaatjes van gisteren laten zien:



Visnetten uit de Waddenzee en Noordzee waar zeehonden in verstrikt kunnen raken. Dit is door een inzamelingsactie bij elkaar gebracht in 1 jaar tijd! Voorkomen van zwerfnetten in de zeeën.




4 opmerkingen:

eliane zei

ziet er goed uit , het is een leuke locatie ook voor schoolreisjes. Ben er zelf nog niet geweest. Jullie hebben het wel getroffn met het weer.

Marjolein zei

Oh, dat is daar zo leuk, wij zijn er ook eens geweest!! Vind je akro uitdrukking super!!!! Maar wel een ellende van de ontsteking, dat is verrekte pijnlijk!!! Beterschap meid, met dit weer zo zijn is niet leuk!

Je@net zei

Klinkt als een heerlijk uitstapje! Leuke foto's!!

Anoniem zei

We zijn er wel eens geweest, maar met de jongens nog nooit! Ik zie dat Jilles en Romy zich prima vermaakten, dus het kán wel...
Naar dat je voorhoofdsholteontsteking hebt. Het lijkt wel te heersen zeg, ligt't aan een virus of aan het weer? Hier kuchen we heel wat af, keelpijn en oorpijn erbij. Niks gedaan... Sterkte ermee!