zaterdag, april 07, 2007

Koeien dansen

Vandaag zijn de koeien naar buiten gegaan. Altijd weer een feest!!

12 opmerkingen:

Marjo zei

Wat een prachtig gezicht al die dansende dames! Ik vond het vroeger ook zo heerlijk als de koeien weer voor ons huis liepen. Dan was het voorjaar echt begonnen!

Andrea zei

En NU is het echt lente!
Gaaf filmpje Paule!

Je@net zei

Wat een leuk filmpje Paule!!!
Vind dat altijd zo'n bijzonder moment als de koeien weer naar buiten gaan!
Let spring begin!!

Anoniem zei

Wat heerlijk om te zien. Je voelt gewoon de blijdschap van de koeien. persoonlijk kreeg ik zin om vrolijk mee te gaan huppelen, maar dat zegt misschien meer over mij dan over de koeien :)
Wat ik ook zo grappig vond is dat ze eerst allemaal naar rechts gingen en toen en masse naar links, wist niet dat koeien zulke kuddedieren waren. Zijn ze inmiddels wel uitgehuppeld?? :)

Marjolein zei

Wat een heerlijk gezicht, wat zijn ze blij zeg, om weer naar buiten te gaan! Wat Tanja zegt, viel mij ook al op, grappig is dat hoor!

Francine zei

Geweldig, ik hoopte al zo dat je een filmpje zou hebben :-)

eliane zei

Super zeg , zo blij en uitgelaten als die koeien daart naar buite sprintten. Vrijdagavond in de stal waren ze al wat luidruchtiger, zouden ze geweten hebben dat ze volgende dag naar buiten mochten ???? de eerste koeien haadne ongeloofelijke haast en de laatsten sjokten rustig naar buiten en dan eerst allemaal naar rechts en dan naar links...wat een kuddedieren.
Heerlijk lentegevoel.

Gonzo zei

Ik moest meteen aan Rawhide denken...! :D

De dames hebben er zin in!!! Ik heb zoiets ooit eens gezien in Zuid Limburg, wat waren de beestjes blij! Was trouwens wel begin mei ipv begin april...

Koeien zijn prachtdieren!!!

Anoniem zei

Dêr krijst gewoan ekstra kriebels fan. Ik bliuw it geweldich finen, sa hearlik balstjurrich, sturt yn 'e kronkel en drave mar!

jojoco zei

Wat een geweldig filmpje. Ik heb nog nooit zoiets gezien! Wat zijn die beesten blij (op die paar luie oudjes na, die erachter aan sjokten ;)). Echt ontzettend leuk om te zien! Thanx!

Anoniem zei

Echt wat een geweldig leuk filmpje!Wordt er helemaal blij van! Dank jewel!

Jolanda zei

Dit roept een echt lentegevoel op. Ik heb hier trouwens nog geen koeien buiten zien staan. Misschien vandaag roch eens een rondje rond de stad maken. Wie weet.....