maandag, juli 17, 2006

Heet zweet

Wat is het heet zeg, hier op kantoor is het niet te houden. Al meer dan een jaar is men bezig om de klimaatbeheersing te regelen maar dat is nog steeds niet gelukt:-(
Gisteren zijn we naar vrienden geweest die in Borger een chalet gehuurd hebben. Het is ons zeer goed bevallen. Nu zijn het ook vrienden waar het altijd gezellig mee is.
We hebben overwogen om volgende week ook daar (Hunzedal) een chalet te huren, maar helaas, volgens de website is er geen plaats meer. Onze vrienden zouden dan kijken of ze een weekje bij konden boeken.
Tussen de kinderen klikt het ook altijd zo lekker:-)
We moeten ons maar eens écht gaan oriënteren op de zomervakantie, want we hebben nog geen concrete plannen. Maar we zijn er wel aan toe merk ik. We hebben een slopend half jaar achter de rug waarin veel gebeurt is. Echt niet prettig. Ik hoop dat we alle vijf lekker kunnen bijtanken de komende zes weken zodat we in september weer fris en fruitig aan de slag kunnen!
Nu nog even een paar daagjes afzien en dan: VRIJ! Lekker afkoelen in ons giga zwembad:-) Lekker bbq-en, niks doen en gewoon genieten!
Holiday: here we come!!!!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

mmmmmmmmmmmmm..........nog even volhouden Paule, dan zijn wij aan de beurt en heeft het zuiden al de helft weer gehad ! Nu maar hopen dat het mooie weer straks niet op is ...:))

groetjes eliane, die ook nog een weekje werkt !

Anoniem zei

Ook hier de laatste week. Gelukkig is het op mijn werk best uit te houden. Ha, alleen dáárom al was het opstappen kennelijk erg handig geweest. Alléén daarom? Hmmm...
Tja, vakantie. Jullie zijn er zeker wel aan toe juh...
Wij hebben nog geen concrete plannen: de vouwwagen aanhaken en karren maar. Klinkt simpel. Oké, gister met je andere ex-collega wel plannen gemaakt wanneer we weggaan hoor. Met z'n achten is het top!

Sterkte met het hete weer van de komende dagen!
Tút, en bedankt voor jouw lieve woorden.

Francine zei

We hebben net plannen gemaakt, toevallig. Voort ons wordt ht een weekje Limburg. Maar ik kijk net als jij vooral uit naar het einde van het schooljaar... vrijheid!