zondag, juni 18, 2006

Vaderdag

Vandaag vaderdag, het zal jullie vast niet zijn ontgaan:-)
Aangezien Lolke om 6 uur begint met melken zit een ontbijt op bed er niet in, maar wel een lekkere ontbijttafel als hij klaar is.
De kadootjes werden dit jaar verstopt en heit moest ze zoeken.
De juf van de peuter had donderdagavond nog het kadootje van Jilles gebracht. Dus hij stond niet met lege handen.
Er zaten weer prachtige gedichten bij die ik moest voorlezen of zelf werden voorgelezen. De inhoud van de kadoos?
Van Jilles een koker, in de kleuren rood-wit-blauw-oranje, met hartje snoepjes er in.
Anouk en Romy hadden allebei een bakje gemaakt en zelf koekjes gebakken op school. Die heeft Lolke al weer bijna op, tot groot ongenoegen van Anouk, ze had gehoopt dat ze er zelf ook nog een paar kreeg, maar ja, Heit heeft niet voor niks de bijnaam: Koekiemonster:-)
Toch heeft ze hem nog even een onderscheiding gegeven voor 'de allerleafste heit'.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

gweldig ! heeft ze die onderscheiding op school gemaakt ??
Jan kreeg een kei beschilderd en wel en er stond op: je bent een kei van een papa ! Die zelfgemaakte kado's zijn altijd weer leuk en kunnen haast niet tegen de gekochte op ....

groetjes eliane

Anoniem zei

Jaja, die koekjes.......Kim bedelde ook enórm om een koekje (en heeft die dus ook gekregen, evenals heit zelf uiteraard en ik)

Anoniem zei

Leuk hoor!!
Hier werd heitie koos verwend met een zelfbeschilderde sleutelhanger (een houten plankje met hanger) en een patrijspoort met - hoe kon het anders - een schildering van de Titanic!
[http://wilkootje.web-log.nl : zoonliefs passie voor dé boot]

Anoniem zei

Ha die Paule.
Ik heb je items gelezen en ik ben blij dat alles de goeie kant weer op gaat. Vlak na de operatie is het altijd een vervelend moment. Maar op dit moment is waarschijnlijk alles al weer verleden tijd.

Paule groetjes,
Nanne

Anoniem zei

Leuk he, en Lolke is wel verwend hoor! Heitie Michel kreeg van beide jongens een boek. Het heet 'vertel 's pap' en het is de bedoeling dat de jongens het later weer terug krijgen. Michel kan er van alles en nog wat inschrijven, over de jonkjes, over zijn eigen jeugd etc. Op school doen ze er niks aan hier, jammer hoor!