woensdag, mei 31, 2006

KNO update

Even een snel KNO verslagje van Jilles vanmorgen.
De arts heeft eerst zijn oren ontdaan van grote (echt grote) proppen oorsmeer.
Vervolgens constateerde hij vocht achter de oren.
De amandelen heeft hij maar 1/100 seconde gezien, toen was het al duidelijk: er uit met die handel!
We konden eerst volgende week dinsdag al terecht, maar we gaan volgend weekend lekker weg dus liever niet, je moet toch op een week herstel rekenen.Dus nu kan hij op 13 juni terecht. Ik moet die dag vrij nemen, twee afspraken verzetten, maar dat geeft niks.
Zijn keel- en neusamandelen worden er uitgehaald en zijn oren doorgeprikt en vocht afgezogen. Bij controle moet dan blijken of het vocht ook wegblijft. Indien dat niet het geval is, dan worden er buisjes geplaatst (en dat hoop ik eerlijk gezegd niet!).

Vanavond de derde etappe van de kuiertocht!

3 opmerkingen:

Samira zei

Jeetje zeg, wat vervelend voor Jilles! Maar buisjes plaatsen valt echt voor 100% mee hoor, daar merken ze helemaal niets van. Sara heeft laatst net haar neusamandelen eruit gekregen en tijdens dezelfde operatie zijn de buisjes in de oren geplaatst. Alleen van de neusamandelen heeft ze zo'n twee uurtjes last gehad. Keelamandelen knippen moet wel erg vervelend zijn. Hopenlijk gaat het daarna beter met hem!

Waar ga je volgende week trouwens heen?

Paule zei

Wij hadden van den Berge. Heb Schade wel gezien, hij liep met zo'n ding op zijn hoofd en Jilles vond het 'geen leuke dokter';-)
Hoe gaat het nu met Jornt?

Anoniem zei

Ben je in L'den Paule? Wij hadden daar destijds bij Wilko zo'n aardige KNO... maar die naam die ik hierboven lees, nee, die ken ik -gelukkig- niet.
Lytse Jilles staat dus ook nog wat te wachten, jakkes (voor hem, maar ook voor jullie!)...