zondag, mei 28, 2006

Niet storen

Gistermiddag zijn we druk geweest om de slaapkamer van Anouk aan te passen. Ze had een grote stellingkast staan met veel rotzooi en stof:-)
Die hebben we leeggehaald, alles uitgezocht, veel weggegooid en vervangen door een bureau met boekenplanken aan de muur.

eerst de mannen in actie

Het bureau is van mij geweest, ik heb het in 1984 gekregen toen wij verhuisde. De planken had Lolke vroeger op zijn kamer.
Vanmorgen hebben we alles ingericht en de computer neergezet, die al een paar maanden in de kast stond te wachten. Ik moet hem alleen nog voorzien van stroom.

het resultaat

En ze heeft het nu reuze naar haar zin op haar kamer. Een echte grote meiden kamer, waar je huiswerk kunt maken en waar je broertje en zusje of ouders niet zomaar mogen binnenkomen.
Vandaar dat er ook een briefje op haar deur hangt met de volgende tekst:

niet storen, eerst klopen, niet oopen doen

Tja, kleine meisjes worden groot! Ze gaat na de zomervakantie ook al naar groep 4.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

geweldig , wat een mooie kamer en een leuk briefje( heel herkenbaar). En nu maar hopen dat het netjes blijft.....hahahaha, want idd kleine meisjes worden groot en hebben een hoop rotzooi ..:))

groetjes eliane

Anoniem zei

Wat leuk !! En ja, time flies joh. Groep 4 ís ook al groot! Wij hebben net 24" fietsen gekocht voor de jongens. Enórme dingen zeg ...

Francine zei

Jeetje, wat GROOT alweer. En wat leuk, echt zo'n meísjeskamer! :D

Anoniem zei

Wat leuk zeg! En inderdaad, wat groot! (kan me nog niet echt voorstellen dat dat me over een jaar of 2/3 ook te wachten staat!)

Anoniem zei

Heerlijk om te zien zo, zo'n dametje! Wat leren ze snel veel hè, en het gaat zo rap... Groep 4 staat ook hier voor de deur!

Anoniem zei

Kim heeft ook een briefje naast haar deur hangen: dat je eerst moet kloppen om binnen te komen;-)

Kleine meisjes worden groot......ook zij heeft een bureautje (nou ja, niet een echte) en daar zit ze ook achter te leren als ze dingen van school heeft meegenomen:-)

Een echte bureau komt nog wel.....:-)

Liefs, Alja