zondag, juni 17, 2007

Tja, jullie kunnen vast wel raden waar wij vandaag zijn geweest:-)
En allebei de meiden met hun favoriet op de foto!
Ouwehand is echt een super leuke dierentuin!!!
Maar wij waren er niet alleen!! Nee, het was erg druk want ze hadden extra feest dit weekend omdat ze 75 jaar bestaan. En wij waren er met een groep van 30 personen.
We hebben een vriendenploeg sinds onze studententijd en in de loop der jaren zijn er aardig wat kinderen bij gekomen. Helaas is eentje van hen in januari overleden, we hebben met veel verdriet van hem toen afscheid genomen. Maar we waren erg blij dat zijn broers en ouders er vandaag bij waren. Het is voor hen best wel een zware dag geweest.
Hier staan de kindjes aan het eind van de middag met elkaar bij het grote bord van ZOOP. Daarna werd er nog heerlijk gespetterd bij het waterballet. Een waterstraal die ineens van de ene tegen naar de andere springt, ze waren uiteindelijk allemaal wel nat:-)
Maar gelukkig hebben we ook dieren gezien!
En ik heb een poging ondernomen om het trio eens leuk met elkaar op de foto te krijgen, maar het was niet makkelijk!
Deze pelikaan wilde mooier blijven zitten:-) Dat waren echt joekels van beesten man, niet normaal!!!

Nu nog eens een poging op een neushoorn, maar ook die niet helemaal zoals ik wilde:-)
En de kamelen lieten zich, vanuit het treintje gewillig vastleggen, evenals de beren in het grote berenbos! Dat is toch wel een fantastisch initiatief van Ouwehands hoor! Die beesten hadden echt een honde leven en nu hebben ze een beregoed leven!!!!
O ja, Willibrord Frequen liep ook nog rond, ging een item opnemen over een man die 2,5 uur in een bak met ijs ging zitten. Maar deze man hebben we nooit gezien!!!
Het was een super leuke dag, weer genoeg energie voor de komende drie weken, tot aan de vakantie. Jammer dat de hele ploeg uit is gewaaierd over Nederland en we elkaar niet zo vaak zien:-( Maar we gaan gauw weer een keertje op stap en dan huren we een kampeerboerderij en blijven we allemaal een nachtje slapen!!!
Jongens, bedankt voor de fijne dag!!


4 opmerkingen:

Marjolein zei

Wat gezellig joh, met zo'n hele vrienden ploeg een dag weg! Heerlijk dat jullie nog zo'n geweldig contact hebben! Ziet er enig uit al die foto's!!
(thanks voor je lieve rea op m'n blog!)

Anoniem zei

Ziet er leuk uit! Ben nog nooit in die dierentuin geweest, de kids willen wel maar puur vanwege het Zoop gebeuren :)
Die ene foto van de drie is toch wel goed geslaagd?? het lukt mij niet eens een foto van Steinar en Siebe samen te maken waar ze normaal opstaan.
Liefs
Tanja

Marjo zei

Leuke foto's! Wij zijn er 1 januari geweest. Het was toen een stuk rustiger en kouder brrr. Maar wel een leuke dierentuin. Vooral de apekooi werd zeer gewaardeerd ;-)Het duimen voor goed weer heeft blijkbaar geholpen, want daar heb ik je niet meer over gehoord :-)

Anoniem zei

Wat geweldig dat zulke contacten nog steeds bestaan!
Zo'n uitje ziet er wel erg leuk uit zo. En zoop, ik had't niet herkend, dat doet mijn kids helemaal niks!