zaterdag, november 04, 2006

Before

(hierna pas de blog 'after' lezen:-)))

Romy heeft met haar verjaardag zoveel spulletjes gekregen dat er geen plek meer is op haar kamer om ook maar fatsoenlijk iets neer te zetten of leggen.
Ook is haar kamer niet zo ingedeeld dat er makkelijk een kast kan staan of zo. Ze heeft twee inbouw kasten, eentje met kleren en eentje die onder de trap doorloopt. In die kast staan allemaal bakken met barbiespul, poppenspul, keukenspeel spul. En boven in de kast een plank met daarop stapels dozen en rotzooi.
De kwaliteit van ons huis is slecht, in de jaren 50 werd er slecht gebouwd, en consequentie is, dat het erg lastig is om planken aan de muur te bevestigen, want dan brokkelt de hele muur af.

Na rijp beraad met Lolke besloten om op zoek te gaan naar een bureautje voor Romy. Haar tafeltje kan dan naar de andere kant van de kamer met daarop het poppenhuis. En alle losse Diddle spulletjes en andere prularia kan op en in haar bureau.
Woensdagochtend samen op jacht gegaan en geslaagd bij Leen Bakker.
Bij de Kwantum nog een vrolijk kleed gekocht en toen aan de slag:-)
Met gelukkig een goed resultaat (zie blog 'after').

1 opmerking:

Anoniem zei

Beste Paule,
Leuk om via Ellen en Annemiek iets van je te horen.
Heb je mail adres niet, daarom op deze manier.
Je woont trouwens niet ver van de geboorteplaats van deze meiden.Wij wonen inmiddels ook in Veendam.il je meer weten over hoe het ons vergaan is en speciaal mij, kijk dan op Google onder Gerrit Duit.Laten we verder maar communiceren via de e-mail.
Mijn adre is gjduit@tiscali.nl.