donderdag, juli 16, 2009

De bovenverdieping


Ze zijn vandaag gekomen tot de bovenverdieping.
Morgen komen de dakdelen er op en zaterdag of maandag de dakpannen.

Uiteraard zijn we nadat de bouwers weg waren het huis even in geweest en hebben we de zolderverdieping beklommen. Een prachtig uitzicht hebben we hier.
en dit is het dak dat er morgen dus nog opgeplaatst moet worden, het lijkt wel een tangram!

Heftig hoor zo'n dag..... we zijn er allemaal een beetje door van slag en erg moe!
Morgen nog zo'n dag en dan is het 3 weken stil rondom de bouwerij. Tijd voor ons om ook even rust te nemen en lekker dagjes weg te gaan!

Maar het is het allemaal meer dan waard! We hebben gewoon al rondgelopen in ons eigen nieuwe huis! Alle kamers ervaren qua ruimte. Er is al een strijd losgebarsten tussen de kinderen wie op welke kamer komt (Romy en Jilles willen allebeide de grootste!).
Onze beoogde slaapkamer wordt wel wat aan de krappe kant, maar dat komt ook door de inloop kast die ik er graag in wil hebben. En ach, wij gebruiken onze kamer alleen maar 's nachts, de kinderen zullen naarmate ze ouder worden hun eigen kamers steeds intensiever gaan gebruiken, dus ik heb daar niet zoveel moeite mee!
Wordt vervolgd morgen en bedankt dat jullie er op een afstand bij waren;-)
Posted by Picasa

3 opmerkingen:

Marjo zei

Wauw, wat ongelofelijk hoe snel dat kan gaan!! Echt bizar hoor. Ik snap wel dat dit hele intensieve dagen zijn voor jullie. Wat een verandering. Heel leuk om het zo te kunnen volgen!

Liefs,
Marjo

Jolanda zei

Dat gaat snel! Mooi hoor! Ben benieuwd hoe het er morgen (vandaag dus) uit ziet.

Anoniem zei

Prachtig om te zien!Geniet lekker van je vrije dagenen de uitstapjesmet de kinderen.

groetn Sas