vrijdag, juli 13, 2007

even er tussen uit

Ik ben er even tussenuit.
Met de kinderen vertrek ik zo naar Bakkeveen.
Lolke komt waarschijnlijk zondag, die heeft het momenteel erg druk, zoals alle boeren.
Allemaal fijne vakantie en tot over een dag of 10!

O ja, de scrap:


4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een mooie scrap zeg Paule!! Die zul je nog een kee rmoeten maken en nog een keer (voor je zus en voor je vader, en misschien zelfs nog een paar keer voor alle kids ;-) )
Ik hoop voor je dat het weer lekker blijft zoals vandaag, dat is prima vakantieweer, toch? Het is reuze druk, ook Wiebe krijgt het nauwelijks voor elkaar - ook niet mét hulp - om alles klaar te krijgen voor zondag. Want dan vertrekken wij ook, met z'n achten, als vanouds...
Geniet famke, en oant letter!

Anoniem zei

Hééééé Paule, je leest dit natuurlijk pas als je terug bent van vakantie en dan hoop ik dat jullie een hele leuke tijd hebben gehad, met mooi weer en gezellige dagen. Hartelijk dank voor de leuke verrassing die we in de brievenbus vonden, super lief van jullie. Veel plezier deze vakantie en we lezen of horen wel hoe jullie het gehad hebben. FIJNE ZOMER ! groetjes van ons allemaal.

Je@net zei

Hartstikke mooi geworden Paule!

Fleur zei

Maar je bent weer terug, want ik heb je al gespot! Jaja ik zag net een nieuwe foto van je op hyves en dat je druk bezig bent met uitpakken. Hoop dat je het heerlijk hebt gehad!