woensdag, december 27, 2006

stil in huis

Anouk is voor de tweede nacht niet thuis. En hoewel dat de eerste paar uren een heerlijke rust is, wordt het nu een lege stilte!

Gelukkig belde ze net dat ze morgen toch wel graag naar huis wil!

Gisteren hebben we een nichtjes ruil gedaan, Anouk mee naar Nijmegen en Romy met andere nichtje naar Pake en Beppe. Dus wij waren gisteravond 'een stel met een kind' in plaats van 'een gezin'!

Voor één avondje leuk, maar nu mag mijn wildebrasje wel weer thuis komen!

Morgen om 1 uur rijdt ik naar Nijmegen, met nichtje, Romy en Jilles en gaan we weer terugruilen. Want zoals mijn moeder vroeger altijd al zei: 'van ruilen komt huilen'!


Vandaag de hele dag druk geweest met de kamer van Jilles. Eindelijk babykamer af! Na 8 jaar geen ledikantje en commode meer in dit huis!

Nu slaapt hij nog even tijdelijk op het onderse bedje van Romy dat we op zijn nieuwe stoere jongens kamer met trekker behangrand, brandweer gordijn en verkeerskleed, hebben gezet. Zaterdag komt zijn halfhoogslaper!

Alweer een mijlpaal..........

6 opmerkingen:

Marjolein zei

Gek is dat toch he, het lijkt lekker, als de kinderen uit logeren zijn, maar na 1 nacht... wil je ze eigenlijk wel weer terug... Fijn dat ze zelf ook weer willen heb je alles weer "op honk"

liefs Marjolein

Anoniem zei

ondanks dat je ze soms wel even kwijt wilt , is het toch fijn als ze weer allemaal thuis zijn !!

En Jilles een stoere kamer ....wauw ! jullie zijn verder dan wij , Michiel heeft al wel een ander bed maar nog steeds babybehang...:))

Gonzo zei

Wow...! Wat een schitterende foto, met die lichtval...!

Groetjes, Marijke ;)

Anoniem zei

Wat worden ze snel groot hè!?
Heb je al een keer mail van mij gehad? Of heb ik het verkeerde mail adres van je? Stuur anders ff een mail naar m`n hotmailadres: sassiebaas@hotmail.com
Het gaat ergens mis maar waarrr? Ik heb wel mail contact met Annemiek. Leuk om na jaren elkaar zo weer eens te spreken! Groetjes Sas

Anoniem zei

Ja, lijkt me wel kaal inderdaad. Wij hebben wel eens ook eentje uitgeleend ergens, of lenen een vriendje, dinnetje of nichtje, maar niks beter dan gewoon onze beide ventjes in hun eigen bed.

Jilles dus in een heus bed binnenkort! Auke slaapt inmiddels 2 maanden in een groot bed, heerlijk, stoer! Doe je foto's, zodra zijn kamer klaar is?

Marjo zei

Tis even wennen, een huis zonder kids, een hoogslaper ipv een ledikantje en het hoort er allemaal bij. Het hele grote loslaten, wat al begonnen is toen Lolke de navelstreng doorknipte.... Gelukkig is Anouk inmiddels al weer thuis, hoe heeft ze het gehad?

Groetjes,
Marjo