maandag, oktober 30, 2006

Bureaucratie ten top!!!

Ik stond vanmorgen in de file voor Leeuwarden en had de radio aan op Radio 2. Daar werd een man geïnterviewd die van de IND bericht had gekregen dat zijn 5 maanden oude dochter het land moest verlaten. Het hele verhaal staat hier.
Ik werd helemaal boos toen ik de geëmotineerde vader zijn verhaald hoorde vertellen.
Het was voor mij weer een echt staaltje van nederlandse bureaucratie ten top!
Waar is het menselijke in onze regering toch gebleven? Komt er op 22 november ook een partij op de kieslijst die staat voor "Menselijkheid?".
Ik ben bang van niet.
Misschien moet ik de stemwijzer maar eens gaan invullen om te kijken of er überhaupt wel een partij is waar ik bij pas.......

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Gelukkig is alles weer goed gekomen, het zou ook van de zotte zijn geweest! Maar toch weer een staaltje van die rot bureaucratie. Had jij trouwens wel een vergunning om in die file te staan?? Want daar ontbreekt het hier in Nederland nog aan. Nog even en ook voor het in de file staan heb je één of andere vergunning nodig!

Nanne

Anoniem zei

ja ik hoorde het ook , hb me ook ontzettend kwaad gemaakt, maar gelukkig is alles wel goed gekomen mar toch . Ik heb op school ook een gezin wat in spanning zit omdat ze missdchien na bijna 9 jaar !!! Nederland moeten verlaten ....terug naar Koerdistan omdat het daar veilig zou zijn ....niet te filmen om maar te zwijgen van de bureaucratie en de advocaten ...........

Anoniem zei

Gelukkig het bericht dat het niet doorgaat, ze hadden een foutje gemaakt (stelletje labbekakken)

Volgens mijn stemwijzer heb ik een grote voorkeur voor de SP.....